Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Zdravie a krása - Tibi, Tibicos, Japonské kryštály, Vodný kefír

Tibi, Tibicos, Japonské kryštály, Vodný kefír

tibi_tibicos_japonske_krystaly_vodny_kefir_pvtbp.jpg
tibi_tibicos_japonske_krystaly_vodny_kefir_doszu.jpg tibi_tibicos_japonske_krystaly_vodny_kefir_doszu.jpg tibi_tibicos_japonske_krystaly_vodny_kefir_jitou.jpg tibi_tibicos_japonske_krystaly_vodny_kefir_jitou.jpg tibi_tibicos_japonske_krystaly_vodny_kefir_bdy0g.jpg tibi_tibicos_japonske_krystaly_vodny_kefir_bdy0g.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
05.12.2012 5,00 €

Predám živé kryštáliky Tibicos, ktoré z vody, cukru a z kúska sušeného ovocia vytvoria osviežujúci šumivý nápoj s liečivými účinkami.

Lieči tráviace ústrojenstvo, metabolické poruchy, obezitu, hypertenziu. Rozpúšťa kamene v žlčníku a obličkách. Jeho protizápalové účinky sa používajú pri liečbe zápalu miechového koreňa, artritíde (obklady), rozpúšťa a odstraňuje soli v kĺboch. Prečisťuje pleť, zbavuje akné, obsahuje koenzým Q10, vitamíny C a D. Používa sa aj preventívne - pre priaznivé účinky na zdravotný stav a posilnenie imunity.

Ku každej objednávke prikladám podrobný 20-stranový návod s receptúrami na bežné aj terapeutické využitie.

Tibicosové kryštáliky sa Vám doma samé rozmnožia. Zasielam len kvalitné tvrdé kryštáliky. Cena 5 € + poštovné.

Vlastnosti
Lokalita: Slovensko
Kontaktná osoba: Rasťo
Tel/Mobil: 0944249459

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.